Bereikbaarheid Coronahulppunt

De telefonische bereikbaarheid van het Coronahulppunt Hattem: het hulppunt is bereikbaar van maandag t/m donderdag van 9.00 tot 12.00 uur.

Van maandag tot en met donderdag van 9.00 tot 12.00 uur zit een medewerker van Stichting Welzijn Hattem klaar om naar inwoners te luisteren en vragen te beantwoorden. Het Coronahulppunt is bereikbaar via telefoonnummer (038) 443 28 81 of via e-mailadres coronahulp@swhattem.nl.

Wanneer het nodig is, is de bereikbaarheid weer uit te breiden, bijvoorbeeld als gevolg van een eventuele toename van het aantal besmettingen in Hattem, of landelijke of regionale maatregelen.

Het coronahulppunt

Stichting Welzijn Hattem, het Rode Kruis en de gemeente Hattem hebben dit voorjaar samen het hulppunt opgezet voor inwoners van Hattem die vragen hebben over Corona. Het gaat hierbij om diverse vragen, zoals hulp bij het uitlaten van de hond, het doen van boodschappen en het versturen van post. Mantelzorgers met vragen of zorgen kunnen terecht bij het hulppunt. Maar inwoners van Hattem kunnen er ook terecht als zij gewoon even een praatje willen maken. De mail en de telefoon worden beantwoord door medewerkers van Stichting Welzijn Hattem.

Ondanks dat er afgelopen tijd veel versoepelingen door het Rijk zijn doorgevoerd heeft de coronacrisis, met name voor kwetsbare inwoners, nog steeds veel impact op het dagelijks leven. Het is daarom van belang dat het Coronahulppunt blijft bestaan voor inwoners met praktische vragen of zorgen.