Contact en openingstijden

Wilt u contact met de gemeente Hattem? U kunt op afspraak langskomen in het stadhuis, bellen, e-mailen of whatsappen.

Bezoekadres

Markt 1
8051 EZ Hattem

Bellen of appen

T (038) 443 16 16
We zijn telefonisch bereikbaar op maandag tot en met vrijdag tussen 08.00 uur en 17.00 uur.

WhatsApp

U kunt ons bereiken via WhatsApp. Ook dat kan via ons telefoonnummer (038) 443 16 16. Via Whatsapp kunt u de gemeente vragen stellen en u kunt een melding openbare ruimte doen.

Openingstijden

Alle balies van het stadhuis zijn van maandag tot en met vrijdag op afspraak geopend van 09.00 tot 12.00 uur. Op woensdag is burgerzaken extra open tot 20.00 uur.

Online een afspraak maken

Registratie van bezoekers in het stadhuis

In het stadhuis verzoeken we alle bezoekers om hun contactgegevens achter te laten. Wij doen dit zodat we in het geval van een coronabesmetting bij een bezoeker of medewerker de GGD goed kunnen helpen met hun bron- en contactonderzoek. Uiteraard worden de gegevens alleen voor dit doeleinde gebruikt, zorgvuldig bewaard en na 14 dagen vernietigd.

Postadres

Postbus 93
8050 AB Hattem

Vraag of opmerking

Hebt u een vraag of opmerking? Geef het door via het contactformulier.
Of stuur een e-mail naar gemeente@hattem.nl. Beveiligd e-mailen kan via Cryptshare.

Calamiteiten

In het weekend of ’s avonds een boom op de weg, een riool verstopt of een gat in de weg? Bel dan ons calamiteitennummer 06 53 33 93 24. Dit nummer is alleen bedoeld voor spoedgevallen buiten kantooruren. Geen spoed? Dan kunt u online een melding openbare ruimte doen. Wij pakken de melding de eerstvolgende werkdag op.

Factuuradres

Stuur uw factuur bij voorkeur alleen per e-mail (in pdf-formaat) naar facturen@hattem.nl. Vermeld hierbij uw contactpersoon.

Zie ook

Huisregels stadhuis