Ondernemers

 • Aanmelden voor gratis online cursusaanbod

  Bent u ondernemer in Hattem en heeft u het momenteel minder druk, door de coronacrisis of om andere redenen? Dan is dit wellicht een goed moment om aan uw toekomst te werken! Wij bieden ondernemers in Hattem 3 maanden lang het online cursusaanbod van RegioOpleiders gratis aan.

 • Ondernemerspeiling coronacrisis Regio Zwolle

  Wat vindt u als ondernemers van het steunpakket van het Rijk? Regio Zwolle wil graag inzicht in de impact van de coronacrisis op ondernemers in de regio. Daarom is de wekelijkse ondernemerspeiling in het leven geroepen.

 • Coronavirus: informatie voor werkgevers en ondernemers

  Het Coronavirus COVID-19 houdt Nederland en de rest van de wereld behoorlijk in zijn greep. Er zijn veel vragen over het virus, ook van werkgevers en ondernemers.

 • Hattem is er klaar voor

  Heb u ook zo genoten van het lekkere weer van de afgelopen dagen? Na maanden verplicht uw koffie of biertje in de achtertuin te hebben genuttigd, kunt u sinds maandag weer terecht op de Hattemse terrassen. U bent er van harte welkom voor een hapje of drankje. Uiteraard veilig op anderhalve meter afstand.

 • Wethouder Schipper: “Het wordt erg moeilijk dit jaar.”

  De maatregelen om het Coronavirus in te dammen hebben voor iedereen consequenties. Ook voor veel bedrijven wordt het ondernemen erg lastig. Wethouder Auke Schipper ging in gesprek met Bert van der Stoep van Vadesto om te horen hoe het gaat.

 • Wethouder Schipper steekt ondernemers binnenstad hart onder de riem

  Wethouder Auke Schipper heeft gisterenmiddag, samen met voorzitter van de Hattemer ondernemersvereniging HAVO Klaas van Dieren, de bestellingen van hattembezorgt.nl van die dag rond gebracht. Op deze manier hoopt hij de ondernemers een beetje te kunnen ondersteunen in deze moeilijke tijden.

 • Ondersteuning voor ondernemers

  De maatregelen tegen de verspreiding van het Coronavirus hebben flinke gevolgen voor iedereen in ons land. Ook ondernemers worden hard geraakt, omdat hun inkomsten soms flink terug lopen, maar hun vaste lasten niet minder worden. Om ondernemers in deze omstandigheden te ondersteunen heeft de gemeente Hattem een aantal maatregelen in het leven geroepen. Deze maatregelen bestaan naast de maatregelen die het kabinet heeft genomen.