Ondernemers

 • Vragen over de Tozo jaaropgave 2020 en belastingaangifte

  Als je een TOZO-inkomensaanvulling via ons hebt ontvangen, dan heb je onlangs een jaaropgave van ons gekregen.
  We hebben al een aantal vragen ontvangen van ondernemers hierover. De meest gestelde vragen zetten we hier op een rij.

 • Gemeenteraad stelt derde pakket lokale steunmaatregelen vast

  De coronacrisis duurt voort en zorgt er voor dat ondernemers, organisaties en verenigingen het zwaar hebben. Daarom heeft de gemeenteraad opnieuw een pakket met lokale maatregelen vastgesteld om partijen in Hattem te ondersteunen.

 • Organisaties die ondernemers ondersteuning kunnen bieden

  Verschillende overheden, organisaties en partijen bieden ondernemers ondersteuning in deze moeilijke tijden. Hieronder een overzicht met handige links.

 • Kabinet versterkt vangnet voor bedrijven en banen

  Het kabinet breidt het steun- en herstelpakket voor banen en economie op delen verder uit. Ook ziet het af van de geplande versoberingen van de steunmaatregelen. Er komt extra tegemoetkoming voor bedrijven met hoge omzetverliezen, bijvoorbeeld omdat zij door de corona-maatregelen gesloten zijn. Met deze uitbreiding en versterking van het vangnet wil het kabinet zoveel mogelijk voorkomen dat Nederlanders hun baan of bedrijf verliezen, nu het virus langdurig impact heeft op delen van de economie.

 • Ondersteuningsmaatregelen voor bedrijven en organisaties

  Cultuur, erfgoed, recreatie en toerisme zijn van grote waarde in Gelderland. De provincie Gelderland wil graag dat mensen in en buiten Gelderland hiervan kunnen genieten. Maar door COVID-19 staat die toegankelijkheid zwaar onder druk. De provincie wil daarom, aanvullend op de maatregelen van het Rijk en de gemeenten, de culturele, toeristisch en recreatieve sector steunen met de provinciale COVID-19 overbruggingsmaatregelen in de vorm van subsidieregelingen en overige maatregelen. Op 4 en 5 augustus zijn twee nieuwe subsidieregelingen open gegaan

 • Coronavirus: informatie voor werkgevers en ondernemers

  Het Coronavirus COVID-19 houdt Nederland en de rest van de wereld behoorlijk in zijn greep. Er zijn veel vragen over het virus, ook van werkgevers en ondernemers.