Aanmelden voor gratis online cursusaanbod

Bent u ondernemer in Hattem en heeft u het momenteel minder druk, door de coronacrisis of om andere redenen? Dan is dit wellicht een goed moment om aan uw toekomst te werken! Wij bieden ondernemers in Hattem 3 maanden lang het online cursusaanbod van RegioOpleiders gratis aan.

Er zijn veel verschillende cursussen die u kunt volgen. Van een cursus Excel, leren presenteren, basiskennis van een andere taal, klantvriendelijkheid, foutloos schrijven tot bijvoorbeeld marketing- en salestrainingen. U kiest zelf de cursussen die bij u passen. In 3 maanden tijd mag u zoveel cursussen volgen als u wilt. Deelname is volledig gratis. U betaalt ook geen eigen bijdrage.

U vindt het overzicht van cursussen en trainingen op de website van RegioOpleiders.

Aanmelden

Wilt u gebruik maken van dit aanbod? En bent u ondernemer in de gemeente Hattem? Vul dan onderstaand formulier in. Wij behandelen de aanmeldingen op volgorde van binnenkomst. Als uw aanmelding is goedgekeurd, sturen we uw gegevens naar RegioOpleiders. U krijgt van RegioOpleiders een link toegestuurd, waarmee u kunt inloggen op het aanbod met cursussen. We streven ernaar uw aanvraag binnen 3 werkdagen af te handelen.

Aanmelden gratis online cursusaanbod