Kinderen en jongeren

 • Opnieuw online escaperoom voor jongeren

  De gemeente biedt jongeren in de leeftijd van 13 tot en met 26 jaar opnieuw de mogelijkheid om een online escaperoom te spelen. In de kerstvakantie werd de escaperoom ook aangeboden en werd hier veel gebruik van gemaakt. In de escaperoom kunnen jongeren gratis een spel spelen met een team van twee tot acht vrienden.

 • Burgemeester Sanderse roept kinderen op om tekeningen te maken

  Inmiddels leven we al bijna een jaar met corona en de bijkomende maatregelen. Voor veel inwoners zijn de beperkende maatregelen steeds lastiger. Om de Hattemse senioren een beetje op te fleuren roept burgemeester Marleen Sanderse kinderen op om tekeningen te maken voor de oudere inwoners.

 • Inloopspreekuren op het CJG

  In verband met het coronavirus is er geen inloopspreekuur op het consultatiebureau. Daarnaast geldt voor het inloopspreekuur van Maatschappelijk werk op de dinsdag- en donderdagochtend dat u zich hier vooraf telefonisch moet aanmelden. De balie van het CJG is voor inloop gesloten, uiteraard kunt u het CJG altijd mailen.

 • Gewijzigd aanbod consultatiebureau

  Op dit moment bezoekt u met uw kind(eren) het consultatiebureau bij Vérian. In het hele land worden er allerlei maatregelen genomen om het Coronavirus niet verder te laten uitbreiden. Ook bij het consultatiebureau zijn er keuzes gemaakt om het besmettingsgevaar zo klein mogelijk te houden. Op deze pagina leest u de maatregelingen die zijn genomen.