Kinderen en onderwijs

  • Wethouder Hospers: “Knap hoe scholen het thuisonderwijs geregeld hebben”

    Halve klassen, minder lesdagen en heel veel handen wassen. Sinds vorige week zijn de scholen weer geopend. Wethouder Martijn Hospers bezocht het Openbaar Onderwijs Hattem, waar Het Palet en De Vlonder onder vallen, op locatie Het Palet. Hij sprak met directeur Conny Wencker en locatieleider Evelyn Bredewoud over de uitdagingen van thuisonderwijs en de eerste schoolweek.

  • Inloopspreekuren op het CJG

    In verband met het coronavirus is er geen inloopspreekuur op het consultatiebureau. Daarnaast geldt voor het inloopspreekuur van Maatschappelijk werk op de dinsdag- en donderdagochtend dat u zich hier vooraf telefonisch moet aanmelden. De balie van het CJG is voor inloop gesloten, uiteraard kunt u het CJG altijd mailen.

  • Gewijzigd aanbod consultatiebureau

    Op dit moment bezoekt u met uw kind(eren) het consultatiebureau bij Vérian. In het hele land worden er allerlei maatregelen genomen om het Coronavirus niet verder te laten uitbreiden. Ook bij het consultatiebureau zijn er keuzes gemaakt om het besmettingsgevaar zo klein mogelijk te houden. Op deze pagina leest u de maatregelingen die zijn genomen.