Geheugensteunpunten Hattem, Epe en Vaassen bereikbaar

Om de verspreiding van het coronavirus in te dammen vinden er tot 1 juni geen bijeenkomsten en activiteiten van het geheugensteunpunt plaats. Activiteiten op de Geheugensteunpunten en de al geplande voorlichtingsbijeenkomsten zijn afgelast. Ook de Alzheimer Cafés in Heerde van 20 april en 11 mei gaan niet door.

Door deze ontwikkelingen is het leven voor mensen met geheugenproblemen of dementie, net als voor hun mantelzorgers, extra zwaar. Dagbestedingen zijn ook gesloten en sociaal contact, ook met familieleden, is beperkt.

Ondersteuning op afstand

Gelukkig zijn er in onze regio plaatsen waar u terecht kunt voor ondersteuning, ook al is dat op afstand. De coördinatoren van de Geheugensteunpunten, uw casemanagers, evenals de Alzheimer vrijwilligers van Geheugensteunpunten en Alzheimercafés, blijven zoveel mogelijk voor al uw vragen bereikbaar. Zij kunnen u waar nodig ook in contact brengen met anderen, zoals de organisaties die mantelzorgondersteuning bieden in Epe, Heerde en Hattem.

U kunt bellen of per email contact opnemen: 

Geheugensteunpunt Hattem: coördinator: Ellen Snijder, tel nr 06 125 300 48 (maandag tot en met donderdag), e-mail: hattem@hetgeheugensteunpunt.nl

Meer informatie

Voor alle informatie over dementie of over Alzheimer Nederland en voor handige tips: zie dementie.nl en alzheimer-nederland.nl.
Liever iemand over dit onderwerp spreken? De Alzheimer Telefoon is dagelijks bereikbaar via het gratis telefoonnummer 0800 5088, 7 dagen per week van 9:00 tot 23:00 uur.