Quarantainegids

In deze quarantainegids vindt u veel nuttige informatie voor wanneer u vanwege een mogelijke coronabesmetting of contact met een (mogelijk) besmet persoon in quarantaine moet. Mocht u door de quarantaine bepaalde zaken niet kunnen regelen of doen, dan vindt u in de gids tips om dit op te lossen.

Quarantainegids

Coronahulppunt in Hattem

Deze gids is gemaakt door de landelijke overheid. In veel gevallen verwijst de gids voor een oplossing naar de gemeente. In Hattem hebben we echter het Coronahulppunt. Dit is een samenwerking tussen Stichting Welzijn Hattem, het Rode Kruis en de gemeente Hattem.

Waarvoor kunt u terecht bij het Coronahulppunt?

Bij het Coronahulppunt kunt u terecht als u even een praatje wilt maken. Ook kunt u hier terecht voor hulp bij allerlei praktische zaken. Bijvoorbeeld wanneer het u niet lukt om boodschappen te doen of de hond uit te laten. De medewerkers van het Coronahulppunt helpt u graag verder, door samen met u te kijken naar een passende oplossing.

Bereikbaarheid van het Coronahulppunt

Het Coronahulppunt is bereikbaar van maandag t/m donderdag van 9.00 tot 12.00 uur. Het Coronahulppunt is bereikbaar via telefoonnummer (038) 443 28 81 of via e-mailadres coronahulp@swhattem.nl. Vragen worden beantwoord door medewerkers van Stichting Welzijn Hattem.

Overige vragen? Bel de gemeente

Heeft u vraag die niet in de bovenstaande omschrijving past? Neem dan contact op met de gemeente: (038) 443 16 16.