Nieuws over het coronavirus

 • Regio Brigade Zwolle

  Ondernemers in Regio Zwolle krijgen kosteloos hulp om hun bedrijven gezond door de coronacrisis te loodsen. De steun is gebundeld in de ‘Regio Zwolle Brigade’ en bestaat uit: voorlichting over hulpvoorzieningen, meldpunt onder- en overbezetting en hulp op maat van businessexperts.

 • Informatie voor werkgevers en ondernemers

  Het Coronavirus COVID-19 houdt Nederland en de rest van de wereld behoorlijk in zijn greep. Er zijn veel vragen over het virus, ook van werkgevers en ondernemers. Gemeente Hattem wil graag haar ondernemers ondersteunen in deze periode. Dit doen wij in nauwe samenwerking met andere gemeenten in de regio.

 • Hattem presenteert zesde pakket steunmaatregelen corona

  De gemeenteraad van Hattem heeft ingestemd met het zesde pakket steunmaatregelen corona. De gemeente draagt € 42.300,- bij uit eigen middelen en de Rijksoverheid € 243.834,-. Dit levert een totaalbedrag op van ruim € 286.000 voor onder andere het onderwijs, jeugdwerk, de mantelzorg en de musea.

 • Aanjaagbudget: subsidie voor culturele activiteiten

  Gemeente Hattem stelt een aanjaagbudget om de lokale culturele sector te steunen. Met dit budget kunnen lokale culturele partijen activiteiten organiseren in en voor Hattem. Er is in totaal een bedrag van 15.000 euro gereserveerd voor activiteiten die voor 1 juli 2022 plaatsvinden.

 • Organisaties die ondernemers ondersteuning kunnen bieden

  Verschillende overheden, organisaties en partijen bieden ondernemers ondersteuning in deze moeilijke tijden. Hieronder een overzicht met handige links.