Parkeren

De binnenstad van Hattem is autoluw. Op korte loopafstand van de binnenstad is gratis parkeren mogelijk bij parkeerterrein P1 Centrum ‘Jachthaven’ en P2 Centrum ‘De Bleek’.

Parkeren in Hattem is gratis. Hattem kent in het centrum een blauwe zone. In deze zone mag u maximaal 1 uur parkeren met een parkeerschijf. Wilt u langer parkeren, dan kunt op een aantal parkeerplaatsen in en rond het centrum terecht. Deze parkeerplaatsen vindt u op onderstaande kaart, samen met een aantal toeristische bestemmingen rondom het centrum.

Download de kaart

Een kaart van het centrum van Hattem, met daarop de parkeerplaatsen rondom het centrum. En een aantal belangrijke trekpleisters in het centrum.

Parkeren rondom het centrum

De volgende parkeerplaatsen ziet u op bovenstaande kaart:

 • Parkeerplaats 1 Centrum Jachthaven: Geldersedijk 20, postcode: 8051 ER. Deze parkeerplaats is aan de rand van het centrum, bij de Jachthaven en de camperplaats. Hier parkeert u gratis, er geldt geen maximale parkeerduur. Binnen 3 minuten loopt u naar het centrum.
 • Parkeerplaats 2 Centrum De Bleek: De Bleek 2, postcode: 8051 EE. Deze parkeerplaats is aan de rand van het centrum, bij Vadesto. Hier parkeert u gratis, er geldt geen maximale parkeerduur. Binnen 3 minuten loopt u naar het centrum.
 • Parkeergarage Tinneplein: Koestraat 21, postcode: 8051 GT. Een parkeergarage in het centrum van Hattem. Hier mag u maximaal 2 uur aaneengesloten parkeren, met gebruik van uw parkeerkaart.

Toeristische bestemmingen centrum

Op bovenstaande kaart ziet u ook een aantal toeristische bestemmingen in Hattem. Deze bestemmingen staan hieronder opgesomd:

 1. Toeristisch Informatie Punt
 2. Anton Pieck Museum
 3. Voerman Museum
 4. Nederlands Bakkerij Museum
 5. Grote of st. Andreaskerk
 6. Molen de Fortuin
 7. Dijkpoort
 8. Vadesto
 9. Jachthaven
 10. Camperplaats

Voor meer informatie over toerisme in Hattem verwijzen we u naar Visithattem.nl.