Gemeentemagazine

In het gemeentemagazine (voorheen gemeentegids) vindt u uitleg over de gemeentelijke organisatie en de dienstverlening. Daarnaast treft u ook informatie over clubs, organisaties en verenigingen in Hattem.

Verspreiding gemeentemagazine

Inwoners van de gemeente Hattem krijgen elk jaar een gemeentemagazine in de brievenbus. Is de gids niet bij u bezorgd of hebt u een nee/nee-sticker op uw brievenbus? Haal dan een exemplaar in het stadhuis. Ook kunt u het gemeentemagazine online aanvragen. U krijgt de gids dan per post toegestuurd.

Het gemeentemagazine is ook als e-book beschikbaar.

e-book gemeentemagazine

Online gemeentemagazine

Via hattem.smartmap.nl kunt u het digitale gemeentemagazine vinden. Het digitale magazine wordt regelmatig geactualiseerd. U kunt het hele jaar door wijzigingen doorgeven aan Akse Media.

U kunt het gemeentemagazine ook gebruiken als app op uw iPhone, iPad of uw Android-telefoon of -tablet. Met deze 'Gemeentegids app' kunt u 1,5 miljoen adressen in heel Nederland altijd en overal raadplegen. U kunt de gratis app vinden in de 'store' onder de naam ‘Gemeentegids App’ van Akse Media bv.

Wijziging doorgeven

De gemeente Hattem neemt zelf geen wijzigingen aan. Zijn de gegevens van uw vereniging, organisatie of instantie niet juist? U kunt wijzigingen rechtstreeks bij de uitgever Akse Media doorgeven:

  • Telefoon: (0223) 67 30 10
  • E-mail: redactie@aksemedia.nl
  • Schriftelijk: Akse Media, Postbus 6033, 1780 KA Den Helder

Waarschuwing voor adverteerders

Jaarlijks worden ondernemers in de gemeente Hattem benaderd om te adverteren in het nieuwe gemeentemagazine. Let goed op, want niet alle advertentieverkopers zijn van het officiële magazine waar de gemeente aan meewerkt. Alleen Akse Media bv werft voor advertenties die in het gemeentemagazine komen. Wanneer u twijfelt of u de goede persoon voor u heeft, kunt u vragen naar de brief van de gemeente Hattem die hij of zij kan tonen.

Eventuele kosten voor vermeldingen

Voor niet-commerciële instellingen binnen de gemeente Hattem is een basisvermelding gratis. Het gaat dan om een naam, adres, woonplaats, contactpersoon, telefoonnummer, e-mail en website. Alleen bij extra informatie (zoals activiteiten, doelstellingen), een extra rubriek of een advertentie zijn er kosten aan verbonden.