Beveiligd mailen

Wij gaan zorgvuldig om met je bedrijfs- en persoonsgegevens. Daarom gebruiken we een speciaal programma om e-mails met vertrouwelijke gegevens met encryptie (versleuteling) te verzenden. Dit programma heet Zivver.

Zivver is een programma voor bestandsuitwisseling. Wij bieden je de mogelijkheid om hier gebruik van te maken. Vertrouwelijke gegevens kun je versleuteld per e-mail naar ons versturen. 

Start veilig bericht 

Als geadresseerde van de mail kun je gebruikmaken van: gemeente@hattem.nl.

Hoe werkt Zivver?

Met Zivver kun je eenvoudig versleutelde mails verzenden. Je hebt daarvoor geen ingewikkelde encryptieprogramma’s nodig. Wil je meer weten over hoe je Zivver kunt gebruiken? Kijk dan naar één van de volgende filmpjes:

Met Zivver kun je zo nodig bestanden tot 5 Gb via e-mail met ons uitwisselen. Wij vragen je om de bestanden zonder wachtwoord te versturen.

Door middel van automatische meldingen word jij (de verzender) en wij (de ontvanger) op de hoogte gehouden van de status van de verzending.

Let op: Als je de door jou gestuurde e-mails ook zelf wilt bewaren, kun je je eigen e-mailadres opnemen bij de ontvangers.

Geen online diensten en USB-sticks meer

Wij stellen hoge eisen aan de veiligheid van ons netwerk. We vinden het belangrijk om zorgvuldig met vertrouwelijke gegevens om te gaan. Wij gebruiken daarom geen openbare online diensten zoals WeTransfer, Dropbox, Google Drive en Microsoft One Drive. Je kunt alleen via Zivver bestanden met ons uitwisselen. Ook USB-sticks zijn niet meer toegestaan. Reden hiervoor is dat wij de veiligheid van jouw bestanden en ons eigen netwerk niet kunnen garanderen met deze online diensten en USB-sticks.