Bewegen en sporten

 • Hattem Heroes

  Gezond eten, drinken én voldoende bewegen dragen bij aan een gezonde leefstijl en een gezond gewicht. Vind je het moeilijk om gezonde keuzes te maken voor je kind voor wat betreft eten en drinken? En zou je kind eigenlijk meer moeten bewegen en sporten?

  Meer informatie

 • Sport en spel

  In Hattem zijn er veel mogelijkheden voor kinderen om te sporten en spelen. Als jouw kind kennismaakt met allerlei sporten, leert het dat sporten leuk is. Daar heeft je kind zijn hele leven plezier van.

  Meer informatie

 • Buurtsportcoaches

  Wij vinden het belangrijk dat iedereen kan sporten en bewegen. Ongeacht leeftijd, lichamelijke of geestelijke gezondheid. Daarnaast helpen we kinderen en hun ouders bij het maken van gezonde keuzes in eten en drinken.

  Meer informatie

 • Zwemmen

  Vanaf 4 of 5 jaar kunnen kinderen leren zwemmen. Jongere kinderen kunnen de aanwijzingen nog wat minder goed begrijpen en opvolgen. Voor zwemles in Hattem kun je terecht in zwembad de Marke.

  Meer informatie

 • Voeding

  Goed eten is voor iedereen belangrijk. Gezonde voeding levert energie en voedingsstoffen die het lichaam nodig heeft om goed te kunnen werken.

  Meer informatie

 • Samen voor alle kinderen (financiële ondersteuning)

  Moet jouw gezin rondkomen van een minimum inkomen? Dat is niet altijd makkelijk. Dat geldt voor ouders, maar ook voor kinderen. Via www.samenvoorallekinderen.nl kun je een financiële bijdrage aanvragen voor allerlei zaken.

  Meer informatie