Parkeren

De binnenstad van Hattem is autoluw. Op korte loopafstand van de binnenstad is gratis parkeren mogelijk bij parkeerterrein P1 Centrum ‘Jachthaven’ en P2 Centrum ‘De Bleek’.

Parkeren in Hattem is gratis. Hattem kent in het centrum een blauwe zone. In deze zone mag je maximaal 1 uur parkeren met een parkeerschijf. Wil je langer parkeren? Dan kun je op een aantal parkeerplaatsen in en rond het centrum terecht. Deze parkeerplaatsen vind je op onderstaande kaart. Op de kaart staan ook een aantal toeristische bestemmingen rondom het centrum.

Download de kaart

Een kaart van het centrum van Hattem, met daarop de parkeerplaatsen rondom het centrum. En een aantal belangrijke trekpleisters in het centrum.

Parkeren rondom het centrum

De volgende parkeerplaatsen zie je op bovenstaande kaart:

 • Parkeerplaats 1 Centrum Jachthaven: Geldersedijk 20, postcode: 8051 ER. Deze parkeerplaats is aan de rand van het centrum. Bij de Jachthaven en de camperplaats. Hier parkeer je gratis. Er geldt geen maximale parkeerduur. Binnen 3 minuten loop je naar het centrum.
 • Parkeerplaats 2 Centrum De Bleek: De Bleek 2, postcode: 8051 EE. Deze parkeerplaats is aan de rand van het centrum, bij Vadesto. Hier parkeer je gratis. Er geldt geen maximale parkeerduur. Binnen 3 minuten loop je naar het centrum.
 • Parkeergarage Tinneplein: Koestraat 21, postcode: 8051 GT. Een parkeergarage in het centrum van Hattem. Hier mag je maximaal 2 uur aaneengesloten parkeren. Maak gebruik van je parkeerkaart.

Toeristische bestemmingen centrum

Op bovenstaande kaart zie je ook een aantal toeristische bestemmingen in Hattem. Deze bestemmingen staan hieronder opgesomd:

 1. Toeristisch Informatie Punt
 2. Anton Pieck Museum
 3. Voerman Museum
 4. Nederlands Bakkerij Museum
 5. Grote of st. Andreaskerk
 6. Molen de Fortuin
 7. Dijkpoort
 8. Vadesto
 9. Jachthaven
 10. Camperplaats

Voor meer informatie over toerisme in Hattem verwijzen we je naar Visithattem.nl.