Steun voor ondernemers in nood

Ondernemers die door de bomen het bos niet meer zien. Bij wie het water aan de lippen staat. Of die door betalingsproblemen van hun klanten zélf kopje onder dreigen te gaan. Deze situaties komen veel vaker voor dan we denken. Alleen, bijna niemand durft erover te praten of hulp te vragen.

Ben jij ondernemer en kun je hulp gebruiken? In Regio Zwolle is er een onafhankelijk ondernemersadviseur met als specialisatie schuldhulpverlening. De hulp is kosteloos, voor zzp’ers tot grotere organisaties.

De ondernemersadviseur kan je ook verwijzen naar de mogelijkheden die er zijn in de Regio Zwolle. Ontwikkelfonds Regio Zwolle bijvoorbeeld. Met cofinanciering voor het om-, her- en bijscholen van werkgevers en werknemers. Of Groei Vooruit. Met subsidie voor mensen die een opleiding willen volgen. Ook kan ze jou koppelen aan professionals met specifieke expertise uit één van de negen sectortafels van Regio Zwolle.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie op www.regiozwolle.info/ondernemen. Of neem contact op met Francine Meijerink via fmeijerink@fmconnect.nl of 06 57 94 48 99.