Gemeentesecretaris Michel Mellink

Sinds 9 januari 2024 is Michel Mellink gemeentesecretaris van de gemeente Hattem.

Gemeentesecretaris Michel Mellink

In de periode van 2003 tot 2015 heb ik met tussenpozen als adviseur aan verschillende opgaven gewerkt namens de gemeente Hattem. In 2015 kwam ik in dienst bij de gemeente. Halverwege 2022 heb ik de overstap gemaakt van strategisch beleidsadviseur naar keteneigenaar van de keten Sociaal.

Zoals je kunt lezen, vormt gemeente Hattem de rode draad in mijn carrière. Gemeente Hattem is een kleine en betrokken organisatie. Wij werken samen om de stad nog mooier maken. Onze organisatie staat nooit stil. We werken toe naar een flexibele organisatie met de volgende kernwaarden: duidelijkheid, vertrouwen, samenwerken en verbeteren. Een mooie opgave. Daar zet ik mij graag voor in!

Oorspronkelijk kom ik uit Dokkum, maar Ik woon al jaren samen in Apeldoorn. Een mooie plek op de Veluwe. Wij houden allebei van reizen. Dit doen we bijvoorbeeld naar het geboorteland van mijn vriendin, Argentinië. In mijn vrije tijd voetbal ik graag. Dat doe ik bij sportclub Teuge. Een vereniging waar ik ook het nodige vrijwilligerswerk voor doe.

Afspraak

Wil je een afspraak met de gemeentesecretaris? Neem contact op met het bestuurssecretariaat via (038) 443 16 16 of e-mail bestuurssecretariaat@hattem.nl.

Sociale media

Volg me ook op:

LinkedIn