Gemeentesecretaris Daniël van der Weerd

Sinds 2015 is Daniël van der Weerd gemeentesecretaris van de gemeente Hattem.

Gemeentesecretaris Daniel van der Weerd

Sinds 2015 ben ik gemeentesecretaris van de gemeente Hattem. Als gemeentesecretaris ben ik eerste adviseur van het college van Burgemeester en Wethouders. En de link tussen het bestuur en de organisatie. Voordat ik gemeentesecretaris werd, heb ik onder andere bij de gemeentes Zwolle en Olst-Wijhe gewerkt.

Als algemeen directeur sta ik aan het hoofd van de ambtelijke organisatie. Dat zijn alle mensen die je in het stadhuis tegenkomt. En de mensen in de buitendienst. Onze organisatie staat nooit stil. We werken toe naar een flexibele organisatie met de volgende kernwaarden: duidelijkheid, vertrouwen, samenwerken en verbeteren. Een mooie opgave! Daarnaast vervul ik verschillende rollen in allerlei regionale samenwerkingsverbanden. Denk bijvoorbeeld aan de regio Zwolle of de samenwerking met Heerde en Oldebroek op het gebied van bedrijfsvoering.

Samen met mijn twee dochters woon ik aan de andere kant van de IJssel, in Zwolle. Mijn vrije tijd besteed ik aan waterpolo en uitjes met mijn gezin.

Nevenfuncties

Vanuit mijn werk als gemeentesecretaris ben ik ook actief als Lid van het Regiobestuur Regio Zwolle / coördinerend gemeentesecretaris Regio Zwolle (onbezoldigd).

Afspraak

Wil je een afspraak met de gemeentesecretaris? Neem contact op met het bestuurssecretariaat via (038) 443 16 16 of e-mail bestuurssecretariaat@hattem.nl.