FietsBINGO ‘Da’s zo gefietst!’

De fiets gebruiken voor een kort ritje in de buurt? Dat is het doel van het programma Noord-Veluwe Bereikbaar. Vanaf 23 april tot en met 27 oktober 2024 kunnen alle inwoners van de acht regiogemeenten Harderwijk, Hattem, Nunspeet, Elburg, Ermelo, Putten, Nijkerk en Oldebroek meedoen met de FietsBINGO ‘Da’s zo gefietst!’

Zo werkt het

Er zijn 40 locaties in de regio die fungeren als ‘stempelpost’. Dus er is vast eentje bij jou om de hoek. Deelnemers aan de FietsBINGO kunnen bij deze locaties een stempel laten zetten op de bingokaart. Bij vijf stempels is het BINGO! Maak een foto van jouw kaart en stuur deze naar fietsbingo@dtv.nl. Je maakt dan kans op één van de 50 fraaie fietstassen! 

Download jouw bingokaart

Download de bingokaart via de website www.noordveluwebereikbaar.nl of haal een kaart op bij één van de deelnemende locaties bij jou in de buurt. Dan heb je gelijk je eerste stempel te pakken! 

Challenge

Daag elkaar uit! Fietsen is gezond, fietsen is lekker, fietsen is gezellig. Dus stap op je stalen ros en maak er samen met je vriend(in), (schoon)ouders, (klein)kinderen of buren een leuke challenge van: wie heeft het eerst vijf stempels (of een volle kaart?)!

Stempelposten Hattem

  • Bakker Blom
  • IJscowd IJsboerderij / Boerderijwinkel
  • De Fontein Boekwinkel
  • Tuincentrum Poot
  • Delicatessenwinkel Holly's

Ben je benieuwd naar de overige 35 stempelposten? Ga dan naar de website van www.noordveluwebereikbaar.nl