Het Hattemse Isolatieplan van start

Wij helpen inwoners graag met het verduurzamen van hun huis en het verlagen van energielasten. Eigenaren ontvangen half april 2024 een brief, met alle informatie over deze actie.

“Samen met Winst uit je Woning zijn we een advies- en inkoopactie gestart. Alle eigenaren van een eengezinswoning met energielabel D, E, F & G of een vergelijkbare energetische staat, komen hiervoor in aanmerking. De woning moet wel een WOZ-waarde hebben die lager is dan € 429.300 (NHG grens 2023)”, aldus wethouder Duurzaamheid, Tjitske Siderius. 

Er is een gemiddeld bedrag van € 1460 per woning beschikbaar. Inwoners kunnen zich aanmelden voor een bezoek van de adviseur van Winst uit je Woning. Deze adviseur helpt niet alleen bij de uitvoering, maar ook bij een subsidieaanvraag. 

Collectieve inkoopactie

Voor inwoners met een koopwoning die buiten de doelgroep vallen, start er op 23 april een collectieve inkoopactie. Zij ontvangen binnenkort een brief met meer informatie. Op woensdagavond 13 mei is er een informatieavond in MFC de Marke. Meer informatie staat op de website winstuitjewoning.nl.