Duurzaamheidsloket Noord-Veluwe

Het duurzaamheidsloket Noord-Veluwe zet zich in opdracht van ons in voor een duurzaam Hattem.

Met het duurzaamheidsloket willen wij een impuls geven aan duurzaam bouwen, wonen en leven. Je kunt bij het loket onder andere terecht voor informatie over energiebesparende maatregelen en subsidies. Daarnaast biedt de website een plek aan initiatieven met aandacht voor natuur en milieu.

Duurzaamheidsloket Hattem

In gesprek met een energiecoach

Een energiecoach helpt je met het krijgen van inzicht in het energieverbruik. De energiecoach komt bij je thuis om al je vragen te beantwoorden en praktische tips te geven. Ook grotere maatregelen zoals zonnepanelen of een warmtepomp kunnen aan bod komen. 

Aanmelden gesprek energiecoach

In gesprek met een energieadviseur

Er zijn veel mogelijkheden om thuis energie te besparen. Elke woning is weer anders. Een energieadviseur geeft advies op maat in een energieadviesgesprek. Hij of zij komt bij je thuis en bespreekt de huidige situatie en jouw wensen. Hierna kun je gericht aan de slag met het verduurzamen van je huis.

Aanmelden gesprek energieadviseur

In gesprek met een tuincoach

Een tuincoach vertelt je bijvoorbeeld hoe je regenwater kunt opvangen, welke planten en bloemen geschikt zijn voor jouw tuin of balkon. En hoe het voor dieren een fijne plek wordt. Voor veel maatregelen is ook subsidie beschikbaar. De tuincoach weet er alles van en helpt je graag op weg. 

Aanmelden gesprek tuincoach