Trouwlocaties

In de gemeente Hattem kunt u trouwen in het stadhuis, herberg Molecaten, de Franse School of op landgoed de Hezenberg. Heeft u een andere trouwlocatie in gedachten? Dien dan een verzoek in.

Stadhuis - Burgerzaal

Trouwen in het stadhuis staat garant voor een onvergetelijke ervaring. Betreed het stadhuis over de rode loper. Via de oude ontvangstzaal loopt u de Burgerzaal in, waar ongeveer 50 zitplaatsen zijn. Rolstoelgebruikers kunnen via de hoofdingang naar binnen. De Burgerzaal is voorzien van een uitstekende geluidsinstallatie, dus u kunt uw eigen muziek laten spelen, zowel tijdens binnenkomst als bij het ondertekenen van de akte. Voor slechthorenden is een ringleiding aanwezig, zodat ook zij het goed kunnen horen.

Trouwen in het stadhuis van Hattem

Stadhuis - Raadzaal

Het is ook mogelijk om in de oude raadzaal van het stadhuis te trouwen. De zaal bevindt zich op de eerste etage en is bereikbaar via een trap in de oude ontvangstzaal. Er is hier echter geen geluidsinstallatie of ringleiding aanwezig

Foto's van Hattem en het stadhuis

Trouwlocatie bovenzaal stadhuis

Herberg Molecaten

Herberg Molecaten staat sinds 1858 naast de watermolen op het landgoed Molecaten. Veel wandelaars strijken er neer na een wandeltocht langs de sprengen en beken rondom dit landgoed aan de rand van de Veluwe. De herberg heeft twee ‘trouwkamers’; de Heerenkamer en de Molenkamer en biedt ruimte aan 60 zitplaatsen. In de zomer is er op het terras ruimte voor zo’n 150 personen.

www.herbergmolecaten.nl

Molecaten

De Franse School

U kunt ook trouwen in de Franse School. Het historische karakter van het pand, in de binnenstad van Hattem, is zoveel mogelijk behouden gebleven terwijl het voldoet aan de eisen van deze tijd. Het pand heeft diverse sfeervol ingerichte ruimtes en terrassen, elk van verschillende grootte en met een eigen karakter.

www.defranseschool.nl

De Franse School

Landgoed de Hezenberg

U kunt ook trouwen op het sfeervolle Landgoed Hezenberg. Landgoed Hezenberg vindt u in het groene gebied tussen de bossen van de Veluwe en de uiterwaarden van de IJssel.

www.landgoedhezenberg.nl

hezenberg (4)