Gemeentemagazine

In het gemeentemagazine (voorheen gemeentegids) vind je uitleg over de gemeentelijke organisatie en de dienstverlening. Daarnaast vind je hier ook informatie over clubs, organisaties en verenigingen in Hattem.

Verspreiding gemeentemagazine

Inwoners van Hattem krijgen elk jaar een gemeentemagazine in de brievenbus. Is de gids niet bij je bezorgd of heb je een nee/nee-sticker op je brievenbus? Haal dan een exemplaar in het stadhuis. Ook kun je het gemeentemagazine online aanvragen. Je krijgt het magazine dan per post toegestuurd.

Het gemeentemagazine is ook als e-book beschikbaar.

e-book gemeentemagazine

Online gemeentemagazine

Via hattem.smartmap.nl kun je het digitale gemeentemagazine vinden. Het digitale magazine wordt regelmatig geactualiseerd. Je kunt het hele jaar door wijzigingen doorgeven aan Akse Media.

Je kunt het gemeentemagazine ook gebruiken als app op je iPhone, iPad of Android-telefoon of -tablet. Met deze 'Gemeentegids app' kun je 1,5 miljoen adressen in heel Nederland altijd en overal raadplegen. Je kunt de gratis app vinden in de 'store' onder de naam ‘Gemeentegids App’ van Akse Media bv.

Wijziging doorgeven

De gemeente Hattem neemt zelf geen wijzigingen aan. Zijn de gegevens van je vereniging, organisatie of instantie niet juist? Je kunt wijzigingen rechtstreeks bij de uitgever Akse Media doorgeven:

  • Telefoon: (0223) 67 30 10
  • E-mail: redactie@aksemedia.nl
  • Schriftelijk: Akse Media, Postbus 6033, 1780 KA Den Helder

Waarschuwing voor adverteerders

Jaarlijks worden ondernemers in de gemeente Hattem benaderd om te adverteren in het nieuwe gemeentemagazine. Let goed op, want niet alle advertentieverkopers zijn van het officiële magazine waar de gemeente aan meewerkt. Alleen Akse Media werft voor advertenties die in het gemeentemagazine komen.

Uitgeverij Akse Media is inmiddels begonnen met de advertentieacquisitie voor het gemeentemagazine Hattem 2023/2024. Dit betekent dat ondernemers benaderd kunnen worden door accountmanager Nikee Kunnen van Akse Media. Nikee kan een brief van de gemeente tonen, waarin dit bevestigd wordt. Vraag hier gerust naar. Twijfel je? Neem dan contact met ons op via communicatie@hattem.nl.

Foto Nikee Kunnen - Akse Media gemeentemagazine

Eventuele kosten voor vermeldingen

Voor niet-commerciële instellingen binnen de gemeente Hattem is een basisvermelding gratis. Het gaat dan om een naam, adres, woonplaats, contactpersoon, telefoonnummer, e-mail en website. Alleen bij extra informatie (zoals activiteiten, doelstellingen), een extra rubriek of een advertentie zijn er kosten aan verbonden.