Openbare verlichting

Ruim 2.600 lichtmasten (lantaarnpalen) verlichten de gemeente Hattem.

Beheer openbare verlichting

De verlichting langs wegen en pleinen noemen we openbare verlichting. Wij plaatsen en onderhouden deze verlichting. Daarbij houden we rekening met landelijke richtlijnen. En met eisen van het gemeentebestuur.

Wij werken samen met 2 bedrijven die voor ons het onderhoud uitvoeren en storingen verhelpen. Dit zijn Liander en Dynniq.

Liander

Liander verhelpt storingen aan lichtmasten als de storing een hele straat of meerdere straten treft. Vaak gaat het dan om storingen in schakelkasten die hier en daar in de woonwijk staan. Of het is een ondergrondse storing aan de dikkere kabels onder de wegen of voetpaden. Liander streeft ernaar storingen op te lossen binnen 3 dagen na een melding.

Dynniq

Dynniq verhelpt storingen aan 1 tot 3 lantaarnpalen bij jou in de straat. Vaak zijn dat storingen aan de zekering in de lichtmast zelf. Of een kapotte lamp in de lichtmast. Dynniq doet elke 3 weken een reparatieronde in Hattem.

Geef uw melding door

Je kunt ons helpen door melding te maken van kapotte lichtmasten.

Direct een melding doorgeven

Ontvangen wij je melding net voor een geplande reparatieronde? Dan is de lichtmast snel gemaakt. Komt je melding net na een reparatieronde binnen? Dan volgt de reparatie in de eerstvolgende ronde. Het kan daardoor net iets langer duren voordat de lantaarnpaal is gemaakt.