Werkzaamheden Eijerdijk/Dorpsweg van start gegaan

Op 26 juni is Schagen Infra begonnen met de werkzaamheden aan de Eijerdijk/Dorpsweg. Deze werkzaamheden duren tot 2 februari 2024. De Eijerdijk en Dorpsweg worden namelijk wegen met de maximale snelheid van 30 km/uur. Verkeersveiligheid, parkeerplaatsen en groen zijn ook tegen het licht gehouden.

De wegwerkzaamheden die worden uitgevoerd zijn:

  1. Vernieuwing van het wegdek: Schagen Infra vervang het wegdek door een nieuwe, duurzame laag asfalt. Dit draagt bij aan een soepeler en veiliger rijervaring.
  2. Herinrichting van de weg: De wegindeling wordt aangepast om de verkeersstromen te optimaliseren en de verkeersveiligheid te verbeteren. Dit houdt onder andere in dat er nieuwe voetpaden, parkeervakken en groenvoorzieningen worden aangelegd.

De werkzaamheden worden uitgevoerd in drie fases. Tijdens de werkzaamheden kan er sprake zijn van verkeersomleidingen en tijdelijke hinder. De aannemer streeft ernaar om de bereikbaarheid van woningen en bedrijven zoveel mogelijk te waarborgen. 

Meer informatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Schagen Infra. Dit kan via de App Schagen Infra.
De app Schagen Infra kun je gratis downloaden in de app- of playstore. Als je klikt op Dorpsweg-Eijerdijk, dan volg je het project. Via de app deelt Schagen Infra projectnieuws en foto’s. Volgers kunnen de enquête invullen en direct contact opnemen.

Mail of telefoon

Vragen kunnen gemaild worden naar hattem@schageninfra.nl. En op werkdagen is Schagen Infra tijdens kantooruren ook telefonisch bereikbaar via 038 477 82 99.