Groen kopen of adopteren

Wij roepen inwoners en bedrijven op om een rol te spelen bij het groenonderhoud. Dit kan door openbaar groen te kopen of te ‘adopteren’.

 • Gemeentegrond aankopen

  Wil je gemeentegrond aankopen? Vul dan het aanvraagformulier in.

 • Openbare groenstrook adopteren

  Groenadoptie is het vrijwillig onderhouden van openbaar groen. Je kunt je hiervoor eenvoudig aanmelden. Let op: het aanmelden voor groenadoptie is tijdelijk gestopt.

 • Voornemen tot verkoop snippergroen

  We zijn van plan twee stukken snippergroen ter grootte van in totaal ongeveer 57m² te verkopen. Het stuk grond is gelegen voor en naast Grevenhoeve 1 in Hattem. Dit staat kadastraal bekend als gemeente Hattem, sectie G, nummer 897 (gedeeltelijk). De grond mag alleen gebruikt worden als tuin binnen het vastgestelde bestemmingsplan. De verkoopprijs bedraagt € 2.525 kosten koper.

 • Voornemen tot verhuur grond

  Wij zijn van plan een standplaats voor een woonwagen op een stuk gemeentelijke grond te verhuren. Het verharde perceel is gelegen aan de Assenrade 11 in Hattem. Dit staat kadastraal bekend als gemeente Hattem, sectie D, nummer 7695 (gedeeltelijk). Het perceel mag alleen gebruikt worden als standplaats voor een woonwagen binnen het vastgestelde bestemmingsplan bestemming ‘Wonen – woonwagen standplaats’.